Nieuws

Thomas Julian

Zanger en accordeonist Thomas Julian maakt zich op voor een drukke zomer.  Hij is één van de artiesten die tijdens juli en augustus van badplaats naar badplaats trekt met Feest Op De Dijk.

Wie deze zomer een frisse verschijning wil zien die bovendien nog aardig zingt én een flinke portie accordeon kan spelen, moet naar de Belgische kust.  Thomas Julian is één van de artiesten die naast De Romeo’s, Lindsay, Filip D’Haeze en Herbert Verhaeghe.

Afgelopen zaterdag trok Thomas Julian met z’n familie richting Nieuwpoort om er alvast de sfeer van strand, zee en zon op te snuiven.  “Ik kijk echt uit naar de zomer die komen gaat,” zegt Thomas Julian.  “Optreden aan zee voelt niet als werken. Bovendien baadt de Belgische kust in het zomerseizoen in een sfeer van ontspanning en vrolijkheid.  Mensen zijn veel losser en dat maakt elk optreden tot een klein feestje,” besluit hij.

Op een eerste single, is het nog even wachten.  “Op dit moment doe ik heel wat ervaring op aan de zijde van Christoff. Ik kan echt veel van hem leren.  Pas als ik er helemaal klaar voor ben, komt er een eerste single.  Wat ik doe, wil ik ook perfect doen,” verklapt Thomas Julian.

Karen Damen

“In al die jaren met K3 heb ik een olifantenvel gekweekt, maar dit doet toch pijn.” Karen Damen verbijt deze week in Dag Allemaal met moeite haar teleurstelling, nu haar soloplaat en het bijbehorende tv-programma op hoongelach onthaald worden. Haar ex-vriend Regi springt voor haar in de bres in het weeklad: “Karen heeft geen bereik van zeven octaven, nee. Maar váls zingen...?”

De droom om eindelijk een solo­plaat te maken is voor Karen Damen (43) op enkele weken tijd in een regelrechte nachtmerrie veranderd. Haar album kwam vorige vrijdag dan wel meteen op één binnen in de cd-hitparade, dat neemt niet weg dat de zangeres bakken kritiek over zich heen kreeg.

Gelukkig is er haar ex-lief Regi Penxten (41) om Karen op te beuren. Hij is net terug van Zuid-Afrika, waar hij met zijn gezin zes weken overwinterde. Met verbazing heeft hij de groeiende hetze gevolgd.
​Bron: Het Laatste Nieuws

Marktrock Aalst 2018

Breaking news! Marktrock Aalst verhuist naar het eerste weekend van de zomervakantie! Het stadsfestival zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni 2018. Zo wordt Marktrock Aalst één van de allereerste zomerfestivals! De eerste namen van de line-up worden weldra bekend gemaakt.

De ticketverkoop start op zaterdag 17 maart 2018 om 9u00. 

Sennek

De VRT heeft het nummer bekend gemaakt waarmee onze kandidate Sennek (Laura Groeseneken) de Belgische eer verdedigt op het Eurovisiesongfestival. De Leuvense singer-songwriter trekt naar Lissabon met het nummer A Matter Of Time. Sennek schreef de song samen met Alex Callier van Hooverphonic en met producer Maxime Tribeche.

A Matter Of Time is een sfeervol nummer met een melancholische kant en een sterk verhaal. “Het lied beschrijft hoe je schoonheid kan zien in vergankelijkheid, hoe je de schoonheid kan vinden in iets waardevols dat stuk gaat,” vertelt Sennek. Met het nummer wil ze de boodschap meegeven dat door tegenslag en nare ervaringen, mensen kunnen groeien en beseffen dat in de kleine dingen ook veel schoonheid zit.

De song werd geproducet door de Parijse producer Maxime Tribeche. A Matter Of Time werd opgenomen in de ICP Studio in Elsene.

Familie

Nog niet helemaal maar nu al kijken bijna één miljoen kijkers naar de midseasonfinale van Familie. De dubbelaflevering van vorige vrijdag bezorgde ondertussen 995.000 kijkers (live+2) een verhoogde hartslag, goed voor een marktaandeel van 35% (VVA 18-54, live+2). Maar liefst Familie (live+2) 865.000 mensen keken live naar de midseasonfinale, goed voor een marktaandeel van 32,3% (VVA 18-54) . Ondertussen is dat aantal gegroeid naar 995.000 kijkers en een marktaandeel van 35,0% (VVA 18-54).

Eva Daeleman

Dit was geen gemakkelijk beslissing, maar ik heb het gevoel dat ik ze nu moet nemen”, legt Eva uit. “Ik heb een heel bijzonder parcours afgelegd bij MNM. Ik herinner mij hoe ik voor een van mijn eerste opdrachten samen met Bart De Raes op zoek ging naar Madonna. Op 4 januari 2010 stond ik, in gouden galajurk, voor de eerste keer in de studio met Peter Van de Veire voor de Ochtendshow. We maakten Marathonradio, er was De langste liefde… Ik doe deze job al sinds ik negentien ben, een vaste job van zodra ik uit de schoolbanken kom. Ik heb het gevoel dat het tijd is om mijn vleugels uit te slaan. Een moeilijk keuze maar die doen je vaak het meeste groeien.”

Op Instagram licht ze haar keuze verder toe: “Ik voel de nood om te springen, een vrije val. Niet langer achter het leven aan te lopen, maar op me laten afkomen wat het leven voor me klaar heeft.” Ze bedankt ook alle luisteraars en collega’s. ”Da’s het schone aan radio maken: je bent nooit alleen. Merci luisteraars, merci collega’s, merci aan iedereen die m’n pad kruiste. Het was puur goud. En niet vergeten: het leven is een hippiekamp.

Bruidstaart

Met zijn sprookjesachtig gebak is de Britse Brusselaar Michael Lewis-Anderson (51) bekend tot ver buiten onze grenzen. Hij decoreert al bijna 30 jaar bijzondere taarten voor hofleverancier Wittamer, en werd een beroemdheid toen koningin Paola (80) hem in 1999 aan het werk zette voor het huwelijk van Filip en Mathilde. ­

Koning Filip (57) noemt Lewis-Anderson sindsdien ‘de koning van de cake’. Onze koninklijke familie bestelt dan ook regelmatig een eetbare sculptuur bij Michael, enkele maanden geleden nog voor de 80ste verjaardag van Paola. Op de verjaardag van de Queen construeert Michael ook steeds een ­bijzondere taart voor de Britse ambassade in Brussel. Met die referentie hoopt hij nu ook de opdracht krijgen voor de bruidstaart van Harry (33) en Meghan (36). ’Er zijn nog kandidaten’, zegt Michael, ‘maar het zou wel de mooiste dag van mijn leven zijn.’

La Merveilleuse Revue

INTERNATIONALE ACTS - TOPLESS BALLET & LIVE ORKEST
Met o.a. Patrick Onzia – Daisy Thys,  Dimitri Verhoeven en Nanda Van de Vorle

Het Witte Paard Hotel & Events staat in 2017 niet stil. De zomershow Fascination 2017 belooft topentertainment van de bovenste plank.
Vanaf september 2017 verrast Het Witte Paard Hotels & Events met een totaal nieuw concept. Elke maand presenteren we u buiten het seizoen een drietal dinnershows, onder de noemer La Merveilleuse revue 2017 – 2018.
Drie binnenlandse topperformers en een internationale circusact geven voor u het beste van zichzelf. Beeldt u alvast de sfeer in van Moulin Rouge, Monte Carlo, Cirque d’Europe of Fantissima.
De show is werkelijk voor iedereen toegankelijk: van de traditionele revueliefhebbers en klanten van onze drie 4-sterrenhotels, tot de ideale uitstap van bedrijven die een teambuilding of seminarie organiseren.
U krijgt topspektakel voorgeschoteld. En dat terwijl u tussendoor kan genieten van een overheerlijk menu.
Om aan al uw wensen te voldoen presenteren we u ook arrangementen met overnachting.
De prijzen zijn afhankelijk van de periode en het hotel dat u verkiest.
Het Witte Paard Hotels & Events verwelkomt u graag op één van onze dinnershows La Merveilleuse Revue.
​Inlichtingen en reservaties: 050-41 11 00 of via info@witte-paard.be

 


Sandra Reemer

Triest nieuws uit Nederland.  Zangeres Sandra Reemer is op 66-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van borstkanker. Dat heeft haar manager en woordvoerder Rik Luijcx bekendgemaakt.

Reemer liep al maanden met een gezwel in de borst.  “Je denkt of hoopt dat het niets is, dat het weggaat. Mijn huisarts drong aan dat ik naar een specialist zou gaan, maar ik had natuurlijk altijd een excuus”, zei Reemer afgelopen maart in een interview.

De diagnose borstkanker kwam bij de zangeres als een mokerslag aan. Ze richtte zich volop op haar herstel en de behandeling. “Ik ben al bestraald en zit midden in een traject van chemotherapie. Ik voel me gelukkig erg goed, alleen af en toe een klein beetje moe. Ik hoop dat dat zo blijft, maar dat weet je niet”, klonk het toen.

De zangeres vertegenwoordigde Nederland drie keer tijdens het Eurovisie Songfestival en nog een keer als achtergrondzangeres.  Daarnaast presenteerde ze verschillende televisieprogramma’s zoals Showmasters, De zaterdagavondshow en De Betere Sekse.  In België werd ze vooral bekend als sidekick van Jos Brink in het legendarische programma Wedden Dat?!

Dubbele verjaardag

Je zou het gerust een ‘koninklijke’ verjaardag kunnen noemen want op 18 juni vieren zowel schlagerkoning Christoff als schlagerkoningin Laura Lynn hun verjaardag.

In Vlaanderen zijn ze allebei superpopulair en het is niet overdreven om te zeggen dat ze de top bereikt hebben in het genre dat ze brengen.  Toevallig worden ze vandaag beiden 41 jaar jaar! Een nieuwe voordeur dus. Gefeliciteerd Laura en Christoff!

Steracteur Sterartiest

Dit najaar brengt Eén een nieuwe editie van 'Steracteur Sterartiest' op het scherm. Presentatoren van dienst zijn Danira Boukhriss en Peter Van de Veire. "Want Kobe Ilsen kon niet", deelde Danira al meteen een eerste plaagstoot uit aan Van de Veire.

Ruim tien jaar nadat Stan Van Samang de allereerste editie won van 'Steracteur Sterartiest', zoekt Eén dit najaar opnieuw acteurs en actrices die ook een aardig mondje kunnen zingen en daarmee tegelijk geld verdienen voor een goed doel dat hen nauw aan het hart ligt. Een deskundige jury beoordeelt de zang- en podiumprestaties, maar het is de kijker die alles in handen heeft en beslist wie doorgaat naar de volgende aflevering. 

Pommeline

"In TV Familie vertelt Karim dat Pommeline de allerlaatste avond in Thailand toenadering zocht tot hem. "De laatste dag brachten alle vrijgezellen samen door. En die avond zat Pommeline serieus te geilen op mij. Ja, écht! Ze fluisterde me allerlei pikante dingen toe. En ze vroeg me vervolgens: 'Wil je seks met mij?'. Euh, zegt dat niet genoeg over wat voor een meisje die Pommeline is? En m'n klomp brak toen ik daarna hoorde dat ze nu samen is met die Merijn! Komaan, hoe kan je haar nu serieus nemen?"

Een duidelijke waarschuwing naar Merijn toe, en daar is Pommeline zelf allerminst over te spreken. Ze laat weten dat Karim zijn verhaal van A tot Z gelogen is. "Het is waar dat alle vrijgezellen de laatste avond samen doorbrachten, en dat ik toen met Karim op een kamer zat. Maar daar waren nog heel wat andere mensen bij: Danyla, Rowena, Ken, Guiseppe... En vraag het maar aan hen, het enige wat ik daar die avond gedaan heb, is babbelen over Merijn. Ik wist niet of ik hem na Temptation nog zou zien, of er een kans was voor ons... Ik heb eigenlijk alleen maar daarover gepraat

 

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions