Artiesten » Genre » Levend standbeeld

Pagina's: 1 2 3 4 5 6
WINTERKONING

Deze bijzonder statige koning komt verrassend grappig uit de hoek.

Lees meer...
MIJNHEER WATERSTRAAL

Een grappige levende fontein

Lees meer...
SAINT-MICHEL

Deze grote held beschermt zijn publiek tegen alle onheil. Met dit beeld werd Jeroen Belgisch kampioen 2005.

Lees meer...
JEROME MURAT

Een standbeeld met 2 koppen. Een visuele act die perfect past in klein & groot kader. En van de speciale acts in de LIDO te Parijs. De act met uitstraling waar iedereen jaren blijft over napraten. Jerome Murat is nog steeds in van de meest bekeken special acts op YouTube EXCLUSIEVE WERELDKLASSE !

Lees meer...
GODIN HEDERA

Levend straatbeeld voor binnen en buiten, een mythologische godin begroeid met hedera's. Door haar glimlach, haar lichaam en haar bewegingen laat ze het publiek glimlachen, blozen en smelten.

Lees meer...
STONE WOMAN

Een "Living statue" Stone Woman. Een dame van stand...en steen. heeft een grote stenen sokkel waarmee ze vergroeid is. Ze leeft als het ware in een steen. Ze kan verdwijnen en weer te voorschijn komen.Door haar wisselende stemmingen en haar expressieve mimiek blijft het passerende publiek staan.

Lees meer...
NOSTRADAMUS

Op het Belgisch Kampioenschap Levende standbeelden in Oostende tijdens de Toog- en Tafelhappening won Nostradamus de eerste prijs.

Lees meer...
LEDA NA DE ZWAAN

Leda nodigd je uit om dichter bij te komen en in contact te komen met de schoonheid van de zwangere Leda en misschien mag je haar aanraken, want dat brengt geluk.

Lees meer...
Pagina's: 1 2 3 4 5 6
De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions