Artiesten » Genre » Levend standbeeld

Pagina's: 1 2 3 4 5 6
OSCAR

Oscar is een man van weinig woorden, daden en van weinig ademhalen. Oscar is gewoon... Oscar. Uw gasten wanen zich Rich and Famous, wanneer ze over de rode loper lopen, totdat Oscar tot leven komt en hen een- beschaafd- hoedje laat schrikken. Interactie: Oscar is een levend standbeeld naar h...

Lees meer...
BODYPAINT MOULIN ROUGE

Net even iets anders! Kijken mag ... Bodypaint, het is kunst. Alles (ketting, handschoenen, topje jarretels en panty) is gebodypaint behalve de schoenen en het rokje. Ze heeft een pruik op (deze is hard gemaakt), charlestonveer en boa zijn aankleding.

Lees meer...
ROODKAPJE

“Rrrrrrowkapje” gromt de wolf. Roodkapje is nergens bang voor en plukt gewoon haar bloemetjes af… Of moet ze toch op haar hoede zijn? Dit kleurrijke beeld is op een lage sokkel en brengt het sprookje ten gehore.

Lees meer...
KANT IN KLEUR

Deze gracieuze schoone kan in iedere kleurstelling gepaint worden, aangepast naar de omgeving. Zo vormt ze een prachtig decor waar het publiek graag even bij blijft hangen. Ze breekt het ijs bij onwennig publiek, ze maakt reclame voor uw product en warmt de sfeer enorm op! BODYPAINT!

Lees meer...
VENETIAANS ZWART KANT

Prachtig beeld in Venetiaanse sfeer ter verfraaiïng van uw evenement. Ze draagt een prachtige zwarte, wijduitstaande tutu.

Lees meer...
KUNSTSCHILDERES

Zij bestudeert haar onderwerp nauwgezet. Het publiek voelt zich het model, waar volgens de kunstenares nog van alles aan veranderd moet worden.

Lees meer...
DECORATIE DAME

Deze chique doch prikkelende dames geven een extra touch aan de entourage: van disco tot kerstborrel. Deze dames voelen zich overal thuis. U kunt ze tal van handelingen laten verrichten; ze zijn sierlijk, gracieus, decoratief maar vooral: representatief!

Lees meer...
JOZEF EN MARIA

Dit duo komt van meer dan 2000 jaar geleden. Samen laten ze het publiek mee genieten van de geboorte van het kindje Jezus.

Lees meer...
DE SCHIPPER

Een verweerd koper beeld die in volle triomf achter zijn roer staat. Hij houdt alles goed in de gaten en vaart altijd de juiste koers. Deze act won het diploma aesthetics op de WK 2010, categorie professionals.

Lees meer...
PIRAAT

Hij staat niet alleen stil, hij reageert op het publiek, daagt uit en verrast keer op keer.

Lees meer...
PETIT GILBERT

Petit Gilbert is een levend standbeeld en is inzetbaar op braderijen, bedrijfsfeesten, trouwfeesten... Standbeeld als menselijke pop, ridder, nar en monnik.

Lees meer...
VERKEERD VERBONDEN

Een butler met een ouderwetse telefoonpaal. Hij probeert telkens verbinding te leggen, alleen het enige contact wat hij krijgt is met het publiek. Deze act won het diploma aesthetics op de NK 2010, categorie professionals.

Lees meer...
TWEE EMMERTJES WATER HALEN

Deze Oudhollandse dame is een plaatje. Zij gaat gepaard met een prachtige waterput die echt gevuld met water is. Dit zorgt voor een geweldig schouwspel waarbij de dame water naar boven haalt vanuit de put.

Lees meer...
MOEDERS TROTS

Compleet met kinderwagen spreekt deze mooie moeder, zonder woorden te gebruiken haar trots en liefde uit over haar baby. Een schouwspel dat de harten van ieder raakt. Een standbeeld om nooit te vergeten. Deze act werd Nederlands kampioen in 2004, ze won de juryprijs en de publieksprijs

Lees meer...
MADEMOISELLE PARFUM

Mademoiselle parfum is een keurige Franse dame, die dol is op parfum en cosmetica. Ze laat haar publiek meegenieten van haar eigentijdse schoonheid.

Lees meer...
HET VRIJHEIDSBEELD

Dit beeld is overgevlogen uit New York en niet te Onderscheiden van het oorspronkelijke beeld. De enige verschillen zijn dat deze soms tot leven komt en dat haar fakkel altijd brandt.

Lees meer...
GRIEKSE BEELDEN

De Griekse beelden staan bekend om hun pure schoonheid. Dit weten zij dan ook goed uit te stralen met hun deftigheid en trots. De verse druiven zijn het levende deel van de beelden.

Lees meer...
GOLD QUEEN

Schrik niet van deze mysterieuze dame. Ze is 2 meter 70 lang en heeft wel héle lange vingers.

Lees meer...
DE VLINDER KONINGIN

De Vlinderkoningin is recht uit een sprookje gevlogen en staat klaar om zowel kind als volwassene te laten verleiden door haar mooie personage.

Lees meer...
DE MOSSELMAN

Een prachtige replica van het oorspronkelijke beeld dat in Yerseke te vinden is. Compleet met lieslaarzen en z’n mand gevuld, laat hij de oude kunst van het mosselvangen zien.

Lees meer...
Pagina's: 1 2 3 4 5 6
De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions