ALEX AGNEW


Alex Agnew won in 2003 als eerste Belg in de geschiedenis het prestigieuze Leids Cabaret Festival. Hij won zowel de juryprijs als de publieksprijs. Alex is het product van een Engelse vader, een Limburgse moeder en een overdosis (actie)films, superhelden, strips en veel muziek. Geen rustige, diep intellectuele humor, maar proud to be loud! Onvervalste rock'n roll comedy dus. Stand-up waarbij vooral de vele stemmetjes, geluidjes, en een waanzinnige mimiek onmisbare ingrediŽnten zijn geworden. Alex vertelt bijzonder aanstekelijk en heeft als menselijke beatbox een breed "geluidenrepertoire" als gimmick gevonden.

En in zijn tweede solo-programma komt hij nog harder, nog scherper en nog pikanter uit de hoek. Gevoelige toeschouwers weze bij deze gewaarschuwd: geen huisje - heilig of niet -blijft overeind, geen thema onbenut. 'Morimos Solamente' bevat geen theatrale structuur (heeft dat ook niet nodig), maar kan je best omschrijven als anderhalf uur fantastisch verbaal geweld. "The World According To Alex Agnew" dus!

Foto's

Video's

Industrial
Zattigheid

Industrial

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions