DE FOUTE OBER

Bekijk ook
Thema's: After Dinner, Attractie
Genres: Valse Ober

In de creatie van de foute ober, zullen uw gasten zich afvragen hoe deze ober door de sollicitatie procedure zijn geraakt om te werken als kelner.Het is toch niet normaal dat er op een feest of receptie door het personeel naar een fooi gevraagd wordt? Of dat er door de bediening aan tafel met de gsm gebeld wordt? Verkeerde bestellingen ! En dan nog maar te zwijgen over het leegdrinken van de glazen bij klanten en het proberen te versieren van vrouwelijk schoon !De foute ober zet uw gasten totaal op het verkeerde been.De foute obers beledigen niemand ! Alleen wat je nooit verwacht op een feest wordt nu realiteit.Knotsgekke top kelner act voor alle privé feesten, restaurants, bedrijven, beurzen, plezierboten, enz...2h durende entertainment act.
Het beste is dat zo weinig mogelijk gasten, weten dat er een acteur rondloopt. Ze gaan niet weten wat ze zien.
De Foute Ober is een Komische amusement act en zet iedereen op het verkeerde been. (best is wel dat het andere zaalpersoneel niets vertelt tegen uw gasten en de rol mee speelt. Als gasten iets vragen moeten ze zeggen dat deze ober zijn eerste dag komt doen en dat hij gestuurd is door een interim bureau.)

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions