ELSY M

Bekijk ook
Thema's: Zang
Genres: Zang-Talent

Kwaliteit en ambiance met all-round zangeres Elsy M
Organisatoren die een beroep doen op all-round zangeres Elsy M zijn verzekerd van een kwalitatief hoogstaand optreden en ambiance. Elsy M kan heel veel genres aan, kan fantastisch interpreteren en is zeker niet de zoveelste schlagerartiest die naar een micro grijpt. Met haar drie Nederlandstalige singles 'Mooi is het leven met jou', 'Als jij maar bij me bent' en het vn Ment TV bekende nummer 'Ik hou van jou steeds meer' (met tekst van Johan Verminnen en muziek van Paul Pans), toont Elsy M haar verscheidenheid.
Haar veelzijdigheid bewijst Elsy M nog veel meer met nummers als 'I want to break free', 'Unchained melody', 'Make you feel my love', 'Een beetje verliefd', 'De roos', 'Venus', 'I can see clearly now', 'Dag vreemde man', 'Dit is de allereerste keer, 'Stand by your man', 'Amando' en zovele andere Nederlandstalige en wereldhits.
Elsy M past voortdurend haar programma aan en is zowel geliefd bij een gemengd publiek als bij senioren. Een mooie, krachtige stem, die zeer gevoelig weet te interpreteren, is een garantie, een ware certitude voor een geslaagd evenement.

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions