LUCIEN Z - BOMPA MOBIEL

Bekijk ook
Thema's: Straatannimatie
Genres: Straatanimatie

Lucien Z. is dé gedroomde mechanische opa. Hij weet een antwoord op elke vraag, dit door zijn lange dienstjaren in allerlei stielen die hij vaak met glans doorstaan heeft. Hij staat je graag met raad en daad bij en maakt plezier voor twee. Lucien is een, nee, … is dé nieuwe man.

Lucien is geboren in Werken, West-Vlaanderen, en heeft zijn hele leven hard gewroet. Hij behaalde zijn grootste successen als signalisatieman in heel België. Tot z’n grote spijt werd ook deze job volledig geautomatiseerd.

Op ieders feest is Lucien de kers op de taart. Naast een gefundeerde en structureel opgebouwde mening houdt Lucien ook van een gewone of grappige babbel met mensen als u en ik. Het is ongelooflijk welke magische capaciteiten Lucien heeft om mensen te entertainen en dingen te laten doen waartoe ze zichzelf niet in staat achtten.

Op netwerkevents wil iedereen naast Lucien zitten maar lang zal men hier niet van kunnen genieten… Stilzitten is namelijk niet aan Lucien besteed.
Lucien is ieders vriend.

Foto's

Video's

Een dagje aan de zee

Een dagje aan de zee

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions