FREDERIC


Frederic treedt al zo’n 22 jaar op doorheen het ganse land.
In 1996 nam jij deel aan de “Ontdek de ster show” op VTM en heeft sindsdien op menig regionale tv alsook radiostations zijn kunnen weten te laten horen.
Jij bracht ondertussen reeds twee full cd’s uit en ook zijn er reeds enkele cd singles verschenen waaronder de single “Yo te quiero” gecomponeerd door Paul Pans en geschreven door Jo met de Banjo in de zomer van 2007.
Deze single werd in 2010 opnieuw opgenomen en vertaald door niemand minder dan Paul Severs onder productie van Johny Hoes.
Ook is hij sinds geruime tijd bezig met eigen composities en teksten waaruit dan ook enkele singles verschenen zoals “ Verliefd”(schlager), ” Ieder moment” (charme), “Cold is the night”, “Nothing’s gonna stop me now”(Crooner), alsook “Het allermooiste”(Heropname versie Gary Hagger).
Bijzonder trots is hij ook op de verschillende award-uitreikingen die hij ontving. Zo zijn er de jaarlijkse Horeca-awards waar hij samen met de Prins Jr. Band het muzikale gala-gedeelte verzorgt.

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions