WIM LEYS & PARTYBAND

Bekijk ook
Thema's: Ambiance, Bedrijven, Muziek
Genres: Coverband

Wim Leys is al 10 jaar een vaste waarde in de muziekwereld. Solo of samen met zijn band @fundum zorgt hij voor sfeer en ambiance op alle mogelijke feesten, fuiven, dorpsdagen, studentenfuiven en bedrijfsfeesten. Wim Leys & @fundum staan garant voor een swingende combinatie van Nederlandstalige meezingers én Vlaamse rock’n roll. Met z’n vijven zorgen ze voor een spetterend feestje waarin het publiek een actieve rol speelt en kan meezingen en dansen... .
Het repertoire bestaat uit aanstekelijke liedjes die tot het collectief geheugen behoren, en spetterende eigen songs, waaronder een flinke portie rock’n roll.
Zo stond Wim in de zomer van 2010 maar liefst 10 weken in de Vlaamse Top 10, de Ultratop 50 én de Nederlandse Top 50 met ‘Rocking in the street’.

Formules :
• Wim Leys live on tape (40 min)
• Wim Leys & @fundum (kleine bezetting - 60 min)
• Wim Leys & @fundum (75 min)

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions