FREDDY DAVIS


Zijn optreden loopt altijd uit op één groot meezingfeest dat het publiek zich nog lang zal heugen. Al heeft hij al een flinke carrière achter de rug, steeds weer opnieuw weet hij zich te vernieuwen, maar blijft in zijn vertrouwde muzikale omgeving: het heerlijke volkse lied.

Een greep uit zijn zanggeschiedenis: Freddy trad op met collega’s als Wendy van Wanten en Lisa del Bo en was gast bij TV Limburg (Studio TVL), ROB TV en een onvoorstelbaar groot aantal radiostations in Vlaanderen en Nederland.

Na zijn Hommage aan Joe Harris verscheen zijn volgende album: OMDAT IK GRAAG ZING met als insteek Freddy’s 30-jarig artiestenjubileum. U vindt daarop het hem zo vertrouwde repertoire, maar ook vijf gloednieuwe titels waarvan de tekst werd geschreven door de Nederlander John Collee, al eerder verantwoordelijk voor liedjes van onder anderen Willy Alberti (in 1966), Henk Wijngaard, Frans Bauer, Marianne Weber, Gert en Hermien, Jacques Herb en André Hazes. De muziek is van de hand van de bekende componisten Henry Spider en Eddy Govert. Het album werd goed ontvangen door Freddy’s fans, maar ook door liefhebbers die wat verder van Freddy afstaan.

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions