DANNY WUYTS 'ONE-MAN-BAND'


Concept:
Onder eigen begeleiding van piano, synths, en andere high-tech apparatuur zingt Danny solo tijdens uw receptie, diner, dansfeest etc...
Op subtiele wijze kan Danny uw gasten een meerwaarde bieden dmv muzikale afleiding, entertainment en humor waar het past. Zonder constant de avond te domineren zal hij af en toe even de aandacht trekken door een stemimitatie of ludieke mededeling om daarna weer ruimte te laten voor conversatie. Naar mate de avond vordert kan ook de muziekstijl en het volume vorderen, soms uitbundiger dan voorzien…

" One Man Band Deluxe"
De 'deluxe' uitbereiding houdt in dan Danny eerst speelt tijdens receptie of (walking)diner en later op de avond samen met een van de concepten.
Ook neemt hij dan geen andere boeking aan die avond, zodat de timing van, het optreden niet in het gedrang komt bij een onvoorziene uitloop of vertraging.
In overleg bepalen we de meest geschikte formule voor uw feest.

Foto's

Video's

demo

demo

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions