LAUREL & HARDY


"Den Dikken en den Dunnen" Twee imitators die met hun act terug gaan naar de komedie waarvoor ze in de eerste plaats is bedoeld: mensen aan het lachen brengen. L&H werken tot ongeveer een 2-tal uur. Op vraag van de klant kan het uiteraard korter of langer.
Naast de typische gimmick aktiviteiten (o.a. meet & greet, grappen en grollen, meehelpen uw publiek ontvangen, recepties,...) hebben zij ook een volledig zangprogramma. (zij zingen steeds live) De meeste liedjes zijn evergreens en populaire Nederlandtalige hits. Dansen kan.
Het is steeds de klant die bepaald wat ze zullen doen.
Zij doen alle soorten optredens... van gewone zangoptredens tot beurzen/expo's, jubilees ...tot privéfeesten groot en klein (bij de klant thuis)...straatanimaties, en zij kunnen PERFECT meertalig werken. (Nederlands/Frans/Engels/Duits...).
Indien nodig zorgen zijzelf voor een zanginstallatie

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions