ANIMOLLY


Bandparodie is een haast vergeten komisch genre waarbij artiesten zorgvuldig aan elkaar gemonteerde geluidsfragmenten playbacken en voorzien van komische mimiek en/of lichaamsbewegingen. De muziekfragmenten zijn zo verknipt en verplakt dat er een komisch geheel aan muziek, cabaret en andere fragmenten ontstaat. Zo wordt een muzieknummer moeiteloos afgewisseld met een fragment uit het achtuurjournaal, een roep van een uil of een lachsalvo. Een bandparodist is de perfecte act om uw gasten dubbel van het lachen te krijgen. Altijd blijft het een verrassing wat de bandparodist nu weer uit zal halen, zal hij iemand uit het publiek te grazen nemen? Dit steeds op een ludieke manier.

Molly kan verschillende acts brengen als bandparodist. Elke act duurt ongeveer 20/25 minuten. U kunt een keuze maken uit: The crazy cowboy, De tiroler, De winkelier, De troubaboer, The dancing King, Dom Guan, Bér Populér, Nostal Guy, Bennie Blij,enz.

De organisator zorgt voor een geluidsinstallatie met mengpaneel, versterker, boxen en microfoon.

Foto's

Video's

Dom Juan & Tiroler
Nostal Guy compilatie

Nostal Guy compilatie

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions