MEMORY MONROE

Bekijk ook
Thema's: Attractie
Genres: Look-a-like / Imitator

Door haar looks, bewegingen én stem waant u zich in de schitterende aanwezigheid van hét sekssymbool van de 20e eeuw.
Organiseert u een jubileumfeest, verjaardag, fotoshoot, advertentie of reclame, prijsuitreiking, verrassingsactie, themafeest (fifties, Hollywood, casino, glitter and glamour) of tv-show? Memory Monroe is de perfécte act voor ál deze gelegenheden en zal een onvergetelijke indruk achterlaten;
“This Diamond is Everybody’s Friend!”

Memory Monroe maakt speciaal voor de gelegenheid op maat gemaakte teksten waardoor zij ook een zeer bijzondere resentatrice is om o.a. uw (product)presentaties, openingen en beurzen te hosten.
Een avondvullend programma nodig? Memory Monroe is ook te boeken samen met Frank in Person (Sinatra) en/of met Elvis imitator Johnny Lewis.

Memory Monroe heeft opgetreden in grote theaters in Nederland, op de Miljonairsfair en voor een aantal gerenommeerde bedrijven, waaronder Unilever.
Memory Monroe is een bijzonder populaire Marilyn Monroe imitator en treedt op over de hele wereld.

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions