MARC & JAN


Eens om de zoveel jaar verschijnt er in Vlaanderen een fantastisch komisch duo ten tonele waarvan men unaniem zegt: "die hebben het, dat is lachen van 't begin tot het einde, die gasten brengen top-amusement ... Kortom, "Komieken met een grote K." Ooit zal dit nog wel eens gebeuren, maar tot die tijd zal u het echter moeten stellen met... Marc & Jan

***Ofwel een avondvullend (of eventueel namiddagvullend) humorprogramma met sketches, monologen, visuele acts en muzikale persiflages. Wij omschrijven onszelf liefst als een mengeling van de sketches van Gaston & Leo, de typetjes van Chris Van Den durpel en de muzikale inbreng à la Urbanus. let wel: wij imiteren deze grootheden niet. Wij brengen meestal origineel werk. Dit is met een volledig decor, klank- en lichtinstallatie, + eigen technieker.

***Ofwel brengen wij een show van één uur: hierin brengen wij een mengeling van onze huidige en vorige show, waarin we de nummers ook heel vlot op mekaar kunnen laten aansluiten

Foto's

Video's

De Kaasboerin
Marc & Jan

De Kaasboerin

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions