EVI GOFFIN

Bekijk ook
Thema's: Zang
Genres: Zang-Talent

Evi Goffin (34) werd bekend als originele zangeres van “Lasgo”.
Met een verkoop van meer dan 2,5 miljoen cd’s over de hele wereld staat ze in de top 20 van best verkopende Belgische artiesten aller tijden. Zes jaar lang toerde zij van het ene continent naar het andere.
Na een succesvolle periode in de schijnwerpers besloot Evi zich enkel nog te richten op haar gezin en ging achter de schermen werken als zangcoach en studiozangeres.
Nu 15 jaar na haar eerste monster hit “Something” is Evi terug van weggeweest en besluit ze vooral de Nederlandstalige toer op te gaan, zo brengt zij tijdens haar optredens liedjes zoals "De allereerste keer", "Banger hart", "Soldiers of love", enz ...
Begin 2015 kwam haar eerste single “Kus Me” uit en hiermee scoorde ze meteen een nummer 1 hit in de Vlaamse top 10 van Ment-TV. De single stond ook wekenlang in de Vlaamse Ultratop 50 met een nummer 6 notering als hoogste positie.
Evi Goffin is een topzangeres die met haar jarenlange ervaring en uitgebreid allround repertoire te boeken is voor alle feesten, festivals en seniorenshows.

Foto's

Video's

Kus me

Kus me

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions